top of page

Amire minden cicának szüksége van
/a gazdival együtt töltött időn és szereteten kívül/

Tápok

Tápok

Nagyon fontos, a cica igényeinek és az életkori sajátosságainak megfelelő táp kiválasztása. Cicáink RoyalCanin, Applaws és Optima Nova tápokat esznek.

Jutalom falatok

Jutalom falatok

Hatalmas a választék! Vannak krémek, rudacskák és mindenféle formájú dropsok. Rengeteg ízből válogathat a gazdi (és főleg a cica) és akár naponta más más finomsággal lepheti meg kedvencét

Táphoz, vízhez

Táphoz, vízhez

A friss víz és a táp, egész nap a cica előtt kell, hogy legyen! Ehhez megfelelő két darab tálka is, de hatalmas a választék etetőkből és ivókutakból is.

Hordozó

Hordozó

A hordozó vásárlásnál az esztétikai és praktikussági szempontok mellett, a kiscica felnőttkori súlyát figyelembe véve érdemes megfelelő méretűt választani.

Alom

Alom

Az elhelyezéstől függően lehet (megfelelő méretű!), nyitott vagy zárt wc-t választani. Ezt általában 1-2évente cserélni kell. Az almokból is sokféle kapható, csomósodó, nem csomósodó, natúr, színes, illatosított....

Játékok

Játékok

Ebben a témakörben mindenki kedvére válogathat és változatos játékokkal teheti színesebbé cicája életét. (A fólia galacsin és az üres papírdoboz minden cicánál nagy kedvenc!)

Kefe, furminátor

Kefe, furminátor

Szőrápolás Legalább hetente egy alapos fésülést érdemes beiktatni. Ehhez megfelelő kefe és fésű szükséges. A furminátor használatát havonta, a vedlés időszakában szükség szerint ajánlom.

..... :)

..... :)

A legtöbb cica (territoriális állat lévén) nem igényel "konkurenciát". A ragdoll cicák viszont nem szeretik a hosszú magányt, így ha sok időt kell egyedül töltenie, érdemes még fiatal korban meglepni egy játszópajtással.

Kaparófa

Kaparófa

Minden cicának fontos, hogy a kezdetektől legyen egy saját kaparófája, ahol a karmait koptathatja. Ez az egyszerű oszloptól a szobaméretű cica bútorig bármilyen lehet. A fő szempont, hogy stabil és biztonságos legyen a cica számára!

Lovely Dolls Ragdoll Kennel

bottom of page